O nama

DE COMPANI d.o.o. je firma osnovana 2004. godine sa sedištem u Beogradu čija je osnovna delatnost zastupništvo i distribucija boja i lakova. Generalni smo zastupnici italijanskih brendova CANDIS, CASATI, ORBITA i OMEGA za celokupnu teritoriju Srbije, a brend Candis zastupamo za ceo region bivše SFRJ. U našem asortimanu imamo veliki broj disperzivnih boja vrhunskog kvaliteta, fasadnih materijala, kao i različitih dekorativnih efekata, alata i tehničkih materijala. Naša prodajna mreža rasprostranjena je u svim većim gradovima na teritoriji Srbije od Subotice do Niša i ona obuhvata kako maloprodajne objekte, tako i veleprodaje. Showroom i maloprodajni objekat DE.Compani se nalaze u ulici Vojvode Stepe 224 u Beogradu. Sve veći udeo u našem poslovanju zauzima izvođenje molersko-farbarskih i fasaderskih radova. Zahvaljujući iskustvu, dobroj organizaciji, stručnosti kadrova i savremenoj opremi izvođenje radova se vrši samostalno sa osnovnim zadatkom da kvalitet i dinamika izvođenja radova budu u potpunosti ispoštovani. U potpunosti zadovoljavamo jasno definisane i unapred usaglašene zahteve investitora.

Brendovi koje zastupamo

candis

Candis je osnovan 1969.godine. Zahvaljujući jasnom preduzetničkom razmišljanju postao je lider u oblasti dekorativne boje. Svojim korisnicima omogućio je da zadovolje specifične potrebe u unutrašnjoj dekoraciji prostora. Prvih dvadeset godina Candis se fokusirao na inostrano tržiste, a 1990.godine postaje lider na italijanskom tržistu zahvaljujući proizvodu Antiche Terre Fiorentine, koji je postavio standard za celo polje dekorativnih boja. Svojim ambicioznim ciljevima i velikim dostignućima, ostvaruje konstantan godišnji rast sa preko 40% u poslednjih nekoliko godina. Danas Candis snabdeva preko 1500 maloprodajnih objekata na domaćem tržištu i 33 međunarodna tržišta. Misija Candis-a, kao i na početku je da koncentriše svoje napore na jedini i pravi cilj – savršenstvo – i rezultati su evidentni na svim proizvodima. Svoju zabrinutost ispoljava po pitanjima životne sredine i komercijalnih poslova.

www.candis.it

casati

Fabrika boja Casati osnovana je 1935. godine sa sedištem u Veroni (IT). Lider na evropskom tržištu u proizvodnji i distribuciji disperzivnih boja, fasadnih materijala, dekorativnih materijala za metal i drvo, postao je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. Savremena tehnologija, pažljiv izbor sirovina i stručno osoblje stvorili su kvalitet proizvoda, po kome je Casati postao prepoznatljiv brend. Casati proizvodi se danas prodaju u preko 28 zemalja i u svim beleže rapidan rast. Deo proizvodnje na koje je Casati posebno ponosan su visoko tehnološki fasadni proizvodi zasnovani na akrilno siloksanskim sirovinama koji u sebi sadrže mikrofiber vlakna pogodna kako za restauraciju starih, tako i za izgradnju novih objekata.

www.casati.it

candis

Život u Graesan porodici nikada nije bio crno-beli. Svoju strast prema bojama i dekoracijama na Giorgio Graesan-a, preneo je njegov otac Luigi Graesan. Pored znanja, nasledio je kreativnu radoznalost i želju za konstantnim razvijanjem i inovacijama. 1970. Giorgio je počeo sa stvaranjem inovativnih zidnih dekorativnih tehnika jarkih boja koje je kombinovao sa najsavremenijim marketinškim idejama i ostvario zavidan uspeh na svetskom tržištu boja. Dotadašnji pristup dizajniranju enterijera isključivo pomoću zidnih tapeta, zamenjen je novim revolucionarnim pristupom-ukrašavanje zidova domova pomoću boje. Lansiranjem proizvoda SPATOLA STUHHI u uzbudljivom nizu boja, potvrđuje svoju teoriju da boje nikada nisu prepuštene slučaju i da su uvek bazirane na aksiomu Boja=Uzbuđenje. Njegove kolekcije boja “Segui il tuo Instinto”, “Colori di Portofino”, “Sole di Marocco” jasan su dokaz da je Giorgio Graesan jedan od najpoznatijih arhitekata današnjice.

www.giorgiograesan.it

omega

PENNELLIFICIO OMEGA SpA je vodeći proizvođač alata od 1946. godine, obuhvata kompletan asortiman visoko profesionalnih četaka i valjaka. OMEGA proizvodnja je poznata po velikom iskustvu u proizvodnji i po pažljivom odabiru sirovina. OMEGA brend je ukorenjen ne samo u Italiji već i širom sveta, čak i u onim zemljama u kojima postoje kvalifikovane domaće proizvodnje.

www.omegabrush.com